Програма #EU4Business оголошує набір на онлайн-курс «Лідерські навички для керівників бізнесу»

Опубліковано: Червень 26, 2023

Програма #EU4Business оголошує набір на онлайн-курс «Лідерські навички для керівників бізнесу»
Запрошуємо до участі місцевих підприємців та власників малих і середніх підприємств із міст: Ужгород, Чернівці, Івано-Франківськ, Біла Церква, Кам'янець-Подільський, Житомир, Бровари, Мелітополь, Кременчук.
Детальніше:
- 6, 12, 14, 19, 26, 28 липня
- 6 тригодинних онлайн-вебінари з 15:00 до 18:00
- участь у програмі безкоштовна. Ви отримаєте безкоштовні робочі матеріали та шаблони.
- тренерка – Світлана Насирова, 15 років досвіду у сфері розвитку лідерських навичок підприємців
- результат вашої роботи – практичні навички управління людськими ресурсами; формування команди та розуміння оптимальних для вас підходів до управління персоналом; емоційний інтелект, лідерство та мотивація команди; ефективне управління часом та делегування.
Детальна програма: https://vpo-consulting.kiev.ua/export/
Реєструйтеся вже зараз – обмежена кількість місць!
Довідкова інформація: у межах проєкту передбачено 8 тренінгових модулів протягом червня – листопада 2023 року: «Правові питання ведення бізнесу», «Просування експорту», «Лідерські навички для керівників бізнесу», «Інноваційні процеси в бізнесі», «Комунікації та PR», «Фінансовий менеджмент для МСП», «Управління проєктами», «Соціальне підприємництво». Детальніше про дати – https://vpo-consulting.kiev.ua/
Курс організований у межах програми міжнародної співпраці @EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і виконується німецькою федеральною компанією @GIZ Ukraine. Організатор курсу – ТОВ «Європейська технічна допомога».
Зміст публікації є виключною відповідальністю ТОВ «Європейська технічна допомога» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.