Програма підтримки військових, Положення про розміщення та утримання майданчиків для твердих побутових відходів на території Ужгорода – серед питань сьогоднішнього виконкому

Опубліковано: Квітень 05, 2023

Програма підтримки військових, Положення про розміщення та утримання майданчиків для твердих побутових відходів на території Ужгорода – серед питань сьогоднішнього виконкому

Члени виконкому Ужгородської міської ради сьогодні на засіданні проголосували за Програму підтримки однієї із військових частин на 2023 -2024 роки. Документ розробили для надання допомоги та придбання необхідного майна для військової частини, підрозділи якої виконують бойові завдання із захисту суверенітету України. Програму ще внесуть на розгляд сесії міської ради. Ресурсне забезпечення програми – 30 мільйонів гривень протягом двох років.

Також на засіданні виконкому заслухали та взяли до відома звіти про роботу у 2022 році наступних підрозділів міської ради: відділу оборонної та мобілізаційної роботи, департаменту фінансів та бюджетної політики, департаменту соціальної політики.

Затвердили члени виконкому і Положення про розміщення та утримання майданчиків для твердих побутових відходів на території Ужгородської міської територіальної громади. Документ розроблено з метою впорядкування процедури визначення місць для розміщення та утримання контейнерних майданчиків.

Члени припинили дію паспорта відкритого літнього майданчика для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів ресторанного господарства на вул. Мукачівській, 6 (кафе). Із відповідною заявою звернулася підприємиця.

Крім того, товариству з обмеженою відповідальністю «Елерон» на засіданні виконкому погодили встановлення інформаційного вказівника на вул. Доманинській, 336.  ТОВ «ЕЛЕРОН» має ще погодити план-схему розміщення інформаційного вказівника з управлінням патрульної поліції в Закарпатській області, департаментом міської інфраструктури та управлінням містобудування та архітектури, а також отримати дозвіл на проведення робіт з порушення цілісності об’єктів благоустрою.

Серед питань, які розглянули на засіданні – і затвердження актів встановлення факту здійснення догляду за результатами комісійних обстежень, проєкту рішення про влаштування до психоневрологічного інтернату недієздатної особи, проєктів рішень про видачу службових ордерів, про укладення договорів найму жилого приміщення, про квартирний облік, приватизацію державного житлового фонду та інші.