Програму компенсації початкового внеску за кредитами на придбання житла військовослужбовцям-контрактникам, які зареєстровані в Ужгороді, підтримали сьогодні на засіданні виконкому

Опубліковано: Червень 14, 2023

Програму компенсації початкового внеску за кредитами на придбання житла військовослужбовцям-контрактникам, які зареєстровані в Ужгороді, підтримали сьогодні на засіданні виконкому

Програму компенсації початкового внеску за кредитами на придбання житла військовослужбовцям Збройних Сил України (за контрактом) в Ужгородській міській територіальній громаді на 2023 – 2025 роки підтримали сьогодні на засіданні виконкому міської ради. Фінансування Програми передбачено у сумі 3 мільйони гривень.

Документ у подальшому ще внесуть на розгляд сесії міської ради.

Метою Програми є створення належних умов для забезпечення житлом військовослужбовців за контрактом шляхом компенсації початкового внеску за кредитами на придбання житла.

Право на отримання такої компенсації матимуть особи із числа військовослужбовців Збройних Сил України (за контрактом), які зареєстровані в Ужгородській  міській територіальній громаді, за наявності статусу учасника бойових дій, що підтверджується відповідним посвідченням.

Члени виконкому також внесли зміни до рішення виконкому Ужгородської міської ради від 14 вересня 2022 року №436 «Про заборону проведення масово-розважальних заходів у закладах ресторанного господарства та сфери послуг у нічний час».

Пункт 1 виклали у такій редакції:

– Заборонити проведення масово-розважальних заходів у закладах ресторанного господарства та сфери послуг у літній період із 23:00 до 08:00, у зимовий період із 22:00 до 08:00 на території м.Ужгорода у період воєнного стану.

Надали і паспорти відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів ресторанного господарства строком на 1 рік:

– кав’ярні «Липа» на наб. Незалежності, 9 на 47 посадкових місць;

– кав’ярні ТОВ «ТС Плюс» на вул. Собранецькій, 26 прим. 100 на 11 посадкових місць;

– кав’ярні на вул. Капушанській, 145 «в» на 5 посадкових місць;

– кав’ярні ТОВ «Ужгород П.С.Ю.» на вул. Капушанській, 35  на 6 посадкових місць;

– кав’ярні вул. Капушанській, 35 на вул. Корзо, 4 літ. В на 16 посадкових місць.