Прокуратура почала розпломбовувати останні кабінети міськради.

Опубліковано: Лютий 12, 2008

Прокуратура, нарешті сьогодні почала знімати пломби з кабінетів, що залишалися опечатаними в Ужгородській міській раді. Вже відкритий кабінет архіву. Пояснити, чому виламані двері до цієї установи ніхто не може.
Зараз працівники прокуратури розпломбовують протокольний відділ, двері в який також були взламані в ході “нальоту” минулого тижня. І перешкоджають роботі журналістів, які прийшли отримати інформацію. А також відео та фото фіксації дій прокуратури. У протоколі, складеному прокуратурою за результатами обшуку протокольного відділу, зазначені документи, які знаходилися в інших службових кабінетах та сейфах міськради, і ніколи не зберігалися у саме цьому відділі. За словами керівника протокольного відділу Наталії Козак для повної ревізії і обліку того, що міститься в їхньому кабінеті потрібно працювати не менше тижня і правоохоронці не могли всього зафіксувати.
Проте є безлад в паперах, папках та накопичувачах протокольного відділу. Триває ревізія, яку проводять в складі комісії з депутатами міської ради співробітники міськвиконкому.
Опломбованими залишаються ще два кабінети міської ради.