Прощальний матч українського форварда Євгена Селезньова відбувся сьогодні в Ужгороді на стадіоні «Авангард»

Опубліковано: Червень 06, 2023

Прощальний матч українського форварда Євгена Селезньова відбувся сьогодні в Ужгороді на стадіоні «Авангард»
Присвятив його футболіст українським захисникам: усі зібрані кошти під час гри перерахують до благодійного фонду «Незламна Україна» на потреби військових.
У матчі взяли участь представники різних футбольних поколінь: Ярослав Ракицький, Артем Довбик, Олександр Алієв, Микола Шапаренко, Георгій Бущан, Віталій Буяльський, Мирон Маркевич, Артем Федецький, Руслан Ротань, Василь Кобін, Михайло Кополовець, Адріан Пуканич та багато інших зірок українського футболу, а також шоубізнесу.
Були присутні на матчі й українські військові, зокрема, азовець Давид Касаткін «Хімік», представники 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Розпочали матч вболівальники «Дніпра» – Богдан Без'язичний, позивний «Казах» (3-тя штурмова бригада «Азов») і Кирило Потрас, позивний «Матрос» (окрема бригада морської піхоти).
У матчі грали дві команди під назвами «Помаранчеві» та «Біло-синьо-блакитні». Селезньов, ексфутболіст «Шахтаря» та «Дніпра», зіграв за обидві команди. В основний час було зафіксовано нічию 8:8, і суддя призначив пенальті. Євген Селезньов забив загалом 5 голів та реалізував вирішальний післяматчевий пенальті для «помаранчевих». Три голи провів Адріан Пуканич, двічі відзначився Артем Федецький.