“Проспект-Junior” – переможець футбольного турніру серед команд мікрорайонів Ужгорода  

Опубліковано: Липень 09, 2022

“Проспект-Junior” – переможець футбольного турніру серед команд мікрорайонів Ужгорода   

У змаганнях, які  відбулися сьогодні, 9 липня, на штучному майданчику спортивного комплексу “Юність” (біля тенісних кортів) до свята Івана Купала, узяли участь 12 команд (близько 100 спортсменів). Визначали найсильнішого з-поміж команд “Герза Squad”, “Афганець Street”, “Проспект-Junior”, ФК “СТБ”, “Shinigami Squad”, “П’яний базар”, “Пікниця”, “Paradise”, “Екстрім”, “Тельмана”, “All Cash” та “Orbita”.

Згідно з регламентом команди утворили 4 групи по 3 команди, переможці підгруп виходили до півфіналу.

У першому матчі півфінальної стадії “Проспект-Junior” не залишив жодних шансів команді “Екстрім”, перемігши з рахунком 3:0. В іншому двобої “Shinigami Squad” у напруженому поєдинку з мінімальним рахунком здолала команду “Orbita” 2:1.У матчі за 3-є місце у серії пенальті “Orbita” перемогла “Екстрім” 3:1.

Фінальний поєдинок тримав інтригу до останньої хвилини матчу, у якому остаточну крапку поставила команда “Проспект-Junior”. Проспектівці зуміли “дотиснути” “Shinigami Squad” та здобути таку довгоочікувану перемогу з рахунком 3:2 і стати переможцями турніру.

Оргкомітет визначив і кращих у номінаціях:

воротар – Денис Фреган (“Проспект-Junior”);

бомбардир – Петро Хованець (“Orbita”);

гравець – Олександр Бертич (“Проспект-Junior”).

         Усі команди-призери нагородили почесними кубками та дипломами, гравців – грамотами та медалями різного ґатунку, а номінантів – статуетками від організаторів – управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради (начальниця – Ольга Василиндра). Окремими призами відзначили арбітрів змагань – Федора Дувалку та Андрія Медвідя.

         Організатори висловлюють подяку відокремленому підрозділу громадської організації “Національний олімпійський комітет України” у Закарпатській області за надання спортивного майданчика для проведення заходу.