Припинення з 1 квітня опалювального періоду, план розвитку та інвестиційну програму водоканалу погодили члени виконкому

Опубліковано: Березень 29, 2023

Припинення з 1 квітня опалювального періоду, план розвитку та інвестиційну програму водоканалу погодили члени виконкому

Рішення про припинення з 1 квітня 2023 року опалювального періоду на території Ужгорода підтримали сьогодні під час чергового засідання члени виконавчого комітету міськради. Також, відповідно до рішення, за потреби опалювальний період продовжать у закладах охорони здоров’я та освіти.

Члени виконкому заслухали та взяли до відома звіт про роботу у 2022 році відділу бухгалтерського обліку міської ради та виконкому, відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Ужгородської міської територіальної громади за 2022 рік.

Погодили на засіданні й заходи Інвестиційної програми комунального підприємства «Водоканал м. Ужгорода» на 2023 рік та Плану розвитку КП, затвердили Положення про службове посвідчення посадових осіб Ужгородської міської ради та її виконавчих органів, підтримали проєкт рішення про видачу дублікатів та внесення змін до свідоцтв про право власності на нерухоме майно.

Внесли зміни до рішення виконкому «Про затвердження розміру фактичних витрат та Порядок відшкодування витрат на копіювання, сканування (цифрове копіювання) або друк документів, що надаються за запитом на інформацію.