Привітали спортсменів - учасників ХVІІ Літніх Паралімпійських ігор 2024, Надію Дьолог та Миколу Райського

Опубліковано: Вересень 17, 2024

Привітали спортсменів - учасників ХVІІ Літніх Паралімпійських ігор 2024, Надію Дьолог та Миколу Райського
Із 28 серпня до 8 вересня у Парижі проходили ХVІІ Літні Паралімпійські ігри 2024. Спортивну честь України захищали 140 спортсменів, серед них і представники Ужгорода – срібна призерка Паралімпійських ігор фехтуванні на кріслах колісних Надія Дьолог та фіналіст змагань – паралегкоатлет Микола Райський.

Сьогодні спортсменів та їхніх тренерів із високими досягненнями привітав міський голова Богдан Андріїв , відзначив їхні досягнення. «Ужгород пишається вами, ви є прикладом того, що немає нічого неможливого», - відзначив Богдан Євстафійович.
Зустріч відбулася в інклюзивній кав'ярні «Янгол», що на вулиці Цегольнянській. На неї також завітали начальниця Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук, тренери паралімпійців – Оксана Рапинець і Мирослав Попадич.

Спортсменам та тренерам вручили грамоти Ужгородської міської ради та подарунки, також Надія Дьолог та Микола Райський зможуть пройти реабілітацію, її профінансують із бюджету громади.

Пишаємося спортивними здобутками Надії та Миколи, дякуємо, що власним прикладом мотивуєте інших ужгородців! Тільки вперед!