Рік після школи, щоб обрати майбутнє свідомо — Українська академія лідерства запрошує 11-класників та студентів перших курсів на річну програму для підлітків!

Опубліковано: Травень 19, 2023

Рік після школи, щоб обрати майбутнє свідомо — Українська академія лідерства запрошує 11-класників та студентів перших курсів на річну програму для підлітків!

Куди вступати? Ким бути? Як знайти “своє” і “своїх”? Не знати усі ці відповіді у 16-ть і навіть у 20-ть – нормально, підтверджують психологи та світовий досвід. Недарма у США та Європі є дуже популярним формат “вільного року” (gap year), коли молодь після школи спочатку працює, волонерить чи подорожує – і вже після цього вступає до університету.

 

Українська академія лідерства пропонує молоді якісну альтернативу світовому досвіду – різноманітну річну програму між школою та університетом. Це середовище, яке дасть можливість глибше дослідити і відкрити себе та світ, зрозуміти свої сильні сторони та цінності, а отже – дати для себе відповіді щодо свого майбутнього самостійно і зважено, а не через поради батьків, престижні назви чи популярні тренди.

 

Місія Української академії лідерства — якісно змінити українське суспільство силою розумної відповідальної ініціативної молоді. Випускники і студенти Академії — це спільнота відповідальних лідерів, які вже змінюють Україну: створюють амбітні проєкти, розвивають свої громади, розбудовують волонтерський рух, працюють у впливових організаціях і компаніях та прагнуть залишатися в Україні. З початком повномасштабної війни понад півсотні цих молодих людей захищають країну у лавах Збройних Сил України.

 

Річна програма в Академії включає:

 

✅щоденний інтелектуальний, фізичний та емоційний розвиток: лекції від викладачів з провідних університетів, читання топ-книг світу, регулярний спорт тощо;

✅експедиції Україною та світом;

✅зустрічі з лідерами країни: державотворцями, підприємцями, лідерами думок.

✅спілкування з активними однолітками та підтримка менторів;

✅втілення власних проєктів, волонтерства, стажування;

✅життя у кампусі.

 

Детальніше про програму на сайті https://ual.ua/ua/applicants

 

📅 Вік абітурієнтів  —  16-20 років

 

🔗 Заповнити анкету на вступ можна у Telegram-боті Академії  t.me/joinUAL_bot 

 

⌛️  Дедлайн — 31 травня.