«Різдво в родинному колі» (фото)

Опубліковано: Грудень 24, 2014

В родинному колі учнів та їх батьків зустрічають новорічні свята в Ужгородській дитячій музичній школі №1 ім. П.І.Чайковського.
Великим новорічним концертом «Дарунок святому Миколаю» завершився І семестр навчального року у музичній школі у День святого Миколая. 20 грудня юних музикантів гостинно прийняв мистецький центр «Галерея ІЛЬКО». В концерті взяли участь не тільки учні школи, але і їх батьки. Присутнім своє мистецтво дарували Петрик та Маріанна Сокачі, Діана Гавата з донькою, родина Соханичів, родина Кирлик, фортепіанний дует двох Тетян Гецко, родинний дует Пархоменко, ансамбль сестер Яночко, дует мами та доньки Гойберг, фортепіанні ансамблі братика та сестрички Тимковичів, мами та доньки Гажо та родинне тріо сім’ї Ясниських. І якщо переважну більшість родинних ансамблів складали учні школи та їх батьки, які є професійними музикантами, то були і такі, які вперше вийшли на сцену.

21 грудня різдвяні мелодії у виконанні учнів школи лунали вже у греко-католицькому Кафедральному Соборі Ужгорода. Перед початком концерту учасників та присутніх привітав настоятель Собору о.Іван Тидір.
Різдвяні концерти учнів у Соборі – добра традиція, адже вони відбуваються вже понад п’ятнадцять років. І кожного разу не перестають дивувати майстерністю хорових колективів (керівники – Валентина Зелінка, Олена Тимчик), вокальних ансамблів (керівник – Марія Мудранинець), струнних ансамблів та окремих виконавців. Фото.
23 грудня у «Галереї ІЛЬКО» з різдвяним концертом виступили учні дитячої школи мистецтв – лауреати Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.