«Ролер друзі-2023» – змагання на роликових ковзанах провели напередодні в Ужгороді

Опубліковано: Травень 22, 2023

Як розповів організатор спортивного заходу, голова ГО «Перша ролер школа в Ужгороді «Ролер друзі» Віктор Камінський, такі змагання в обласному центрі відбулися вперше, відзначив, що старт вийшов успішним. Планують розвивати роликовий спорт на Закарпатті, щоб у майбутньому наші спортсмени були постійними учасниками всеукраїнських та міжнародних турнірів.

Змагання провели серед дітей 5–8 та 9–14 років, а також дорослих. Визначили вправніших у чотирьох дисциплінах: початковому слаломі, скейт-кросі, стрибках у довжину та висоту.

Рівень учасників був різний: хтось вправніше долав випробовування, а декому дистанція давалася важче. Та коли бракувало майстерності, на перший план виходило велике бажання. Як діти, так і дорослі були заряджені на перемогу, тому викладалися на максимум і боротьба за топ-3 вийшла цікавою й видовищною.

Переможці та призери змагань отримали грамоти, медалі та презенти. З порожніми руками додому не пішов ніхто – усім учасникам на церемонії нагородження вручили подарунки, інформує управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, за сприяння якого і відбувся захід.