Семінар про надання якісних адмінпослуг в умовах кризового реагування та відновлення відбувся на Закарпатті

Опубліковано: Липень 24, 2023

Семінар про надання якісних адмінпослуг в умовах кризового реагування та відновлення відбувся на Закарпатті

Заступниця директора департаменту забезпечення надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради, начальниця ЦНАПу Жанна Павлув взяла участь у регіональному семінарі-тренінгу «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення», що відбувся днями на Міжгірщині. Захід організований Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Великої Британії у співпраці із Закарпатською ОВА.
Організатори об’єднали понад 70 учасників, серед яких представники національної, регіональної та місцевої влади, представники Програми розвитку ООН в Україні, національні, регіональні та місцеві експерти з надання адміністративних послуг, керівники центрів надання адміністративних послуг Закарпаття.
Із вітальним словом на відкритті семінару звернулися заступник керівника Закарпатської обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO/) Олександр Пацкан, керівник Програми ПРООН з розвитку регіонів (online) Мустафа Саіт-Аметов, начальниця управління системного розвитку надання адміністративних послуг Міністерства цифрової трансформації України Марина Бобраніцька, регіональна координаторка ПРООН у Закарпатській області Есма Умерова.
На семінарі-тренінгу, який відбувся у змішаному форматі, розглядали актуальні питання для зміцнення потенціалу ЦНАПів в умовах кризи та успішні практики лідерів України в областях, цифровізацію соціальних та адміністративних послуг. Завдяки цьому працівники ЦНАП зможуть забезпечити в своїй роботі покращення якості послуг та впровадити нові послуги .
Завершили триденний семінар темою цифровізації адміністративних послуг.