Серію воркшопів про сталу міську мобільність із експертами з Польщі розпочинає ГО «ФОРЗА» у межах проєкту «SUMCITYNET: міста за покращення доступності і кліматично-сталу міську мобільність»

Опубліковано: Листопад 04, 2021

Серію воркшопів про сталу міську мобільність із експертами з Польщі розпочинає 16 листопада ГО ФОРЗА у межах проєкту «SUMCITYNET: міста за покращення доступності і кліматично-сталу міську мобільність» в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, партнерами якого є управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міської ради.
Разом із запрошеними експертами з Польщі обговорюватимуть:
- розробку планів сталої міської мобільності;
- велоінфраструктуру;
- легкий персональний транспорт (ЛПТ);
- планування системи громадського транспорту;
- інтелектуальні транспортні системи (ITS);
- вплив міських сервісів на транспортну поведінку;
- регулювання паркування;
- транспортне моделювання.
Спікери: Матеуш Зайонц (Mateusz Zając) – експерт зі сталої міської мобільності, PhD з інженерії (Wroclaw University of Technology), автор наукових статей та досліджень на тему транспорту, впроваджує проекти у співпраці з урядовими інституціями на різних рівнях;
Мачєй Ґабори (Maciej Gabory) – експерт у питаннях транспорту та мобільності, MA з інженерії (Wroclaw University of Technology), директор консалтингової компанії, реалізовує проекти у сфері транспорту, міської та електромобільності для міст і воєводств Польщі.
Воркшопи відбуватимуться онлайн із 16 листопада по 2 грудня 2021 року. Тема може бути цікавою для представників і представниць місцевих органів влади великих, середніх і малих міст, профільних спеціалістів і спеціалісток відділів, комунальних підприємств, а також активістів і активісток у сфері міського планування та транспортних комунікацій.
Можна взяти участь як у всіх 6-ти воркшопах, так і обрати лише ті, що будуть найбільш цікаві та актуальні для Вас.
Дати, час проведення та теми воркшопів можна знайти у формі нижче.
Реєстрація відкрита до 8 листопада 2021р. за посиланням:
https://forms.gle/4Z35S54BdvNG5MB89. Участь безкоштовна.

____________________________
Ці заходи відбуваються в рамках проєкту SUMCITYNET, Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст інформації не обов'язково відображає позицію ЄС і відповідальність за неї несе виключно ГО ФОРЗА.