Коментар міського голови Богдана Андріїва щодо позачергової сесії Ужгородської міської ради

Опубліковано: Січень 10, 2020

Коментар міського голови Богдана Андріїва щодо позачергової сесії Ужгородської міської ради

Позачергове засідання сесії Ужгородської міської ради, заплановане на сьогодні, 9 січня, не відбулося через відсутність кворуму.

Міський голова Богдан Андріїв у коментарі журналістам відзначив, що позачергова сесія була скликана, оскільки він скористався своїм правом накладання вето щодо 3 рішень, прийнятих на останній сесії минулого року.

«Одне з питань, яке я ветував – зняття мораторію на виділення земельних ділянок. Вважаю, що насамперед потрібно забезпечити ділянками учасників АТО та Операції об’єднаних сил на сході України, маємо ще звернення від захисників, які не отримали земельні ділянки. Наступне вето я наклав, оскільки було рішення про затвердження проєкту виділення земельної ділянки особі, яка вже скористалася правом на безкоштовне отримання землі. Щодо ще одного рішення є інформація від правоохоронних органів, що справа розглядається у суді. На жаль, депутати не зібралися, отож сесія позачергова не відбулася і ці питання будуть розглянуті вже на черговому сесійному засіданні», – сказав Богдан Євстафійович.