ТОВ «АВЕ Ужгород» оприлюднює індивідуальний Договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами

Опубліковано: Вересень 08, 2022

Шановні мешканці міста Ужгорода!

Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Ужгород» (надалі – «Виконавець»), яке є Виконавцем послуг з поводження з побутовими відходами відповідно до рішення Виконавчого комітету Ужгородської міської ради №357 від 15.10.2012 року,  інформує фізичних осіб, які є співвласниками, користувачами нерухомого майна, або за згодою власника користуються об’єктом нерухомого майна (надалі – «Споживачі»), про опублікування індивідуального Договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами, який є публічним договором приєднання (надалі – «Договір»).

Цей Договір вважається укладеним між Споживачем та Виконавцем і набирає чинності з урахуванням вимог ст. ст. 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, а саме шляхом приєднання Споживача до умов цього Договору: за заявою-приєднанням; у разі вчинення дій, які засвідчують його волю до отримання (продовження отримання) відповідної послуги (наприклад, здійснення оплати наданих послуг) тощо; за принципом мовчазної згоди – невчинення Споживачем протягом 30 днів з моменту публікації договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або виконавця, та/або у друкованому ЗМІ будь-яких дій, які б свідчили про відмову від послуги.

Плата за надані послуги нараховується щомісяця відповідно до умов Договору і тарифів, що формуються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 р. № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами». Обсяг надання послуг розраховується на підставі норм, затверджених органом місцевого самоврядування в установленому законодавством порядку.

У разі виникнення питань просимо звертатись за тел. +380504347700

З повагою

адміністрація ТОВ «АВЕ Ужгород»

Взірець договору ФО загальний майданчик

Взірець договору ФО індивідуальний контейнер