Шановні журналісти!

Опубліковано: Травень 31, 2007

У день вашого професійного свята хочу подякувати вам усім і кожному зокрема за ту принципову позицію, яку ви зайняли. Від вашої професійності залежить, чи отримають люди правду про те, що діється в краї та місті.
Кожен день ставить перед нами нові завдання, і вирішити їх ми можемо тільки спільно, працюючи разом, вивіряючи кожне рішення і кожен крок.
Саме медіа якнайкраще можуть виконати комунікативну функцію між владою і громадою. Тому ми декларуємо відверту співпрацю із усією зацікавленою пресою. Усі журналісти повинні отримати рівний доступ до усієї інформації, яка становить суспільний інтерес.
І тому я наперед дякую вам за усі конструктивні зауваження, привернення уваги суспільства і влади до найбільш значущих проблем.
Тому щиро вітаю вас із професійним святом. Бажаю вам здоров’я, особистого щастя, професійних успіхів, а найбільше — любові ваших читачів, слухачів, глядачів, зростання аудиторії ваших шанувальників. Бо у журналістів і влади є спільний і єдиний визначальний критерій успішності — людська шана.
Міський голова Сергій РАТУШНЯК