Сьогодні, 23 січня, Ужгород попрощався із загиблим захисником, 35-річним солдатом Анатолієм Сінькевичем

Опубліковано: Січень 23, 2024

Сьогодні, 23 січня, Ужгород попрощався із загиблим захисником, 35-річним солдатом Анатолієм Сінькевичем
Анатолій Анатолійович Сінькевич народився 18 квітня 1988 року в Ужгороді. Навчався у загальноосвітній школі № 9, згодом – у професійно-технічному училищі № 5. Тривалий час працював у приватній охоронній фірмі. Друзі згадують його як працьовитого, чуйного, доброго чоловіка, який завжди прийде на допомогу, патріота України, завзятого футбольного вболівальника – із дитячих років вболівав за «Динамо» (Київ).

Із початком повномасштабної війни Анатолій Сінькевич («Ультрас») став на захист держави в лавах Збройних Сил України. 14 січня 2024 року Анатолій загинув, рятуючи побратимів з передової.

Прощалися із захисником на площі Народній. Віддати шану Герою прийшли рідні, близькі, в.о. міського голови, заступник міського голови Ужгорода Вадим Борець, секретар міської ради Ігор Чорній, колеги, військові, містяни.

Від головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного зачитали пам'ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах ЗСУ.
Після заупокійної літургії жалобна хода пройшла до Пагорба Слави. Там Анатолія Сінькевича поховали із військовими почестями.

Вічна пам'ять і шана Герою!