Стартує проєкт «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»

Опубліковано: Травень 05, 2023

Стартує проєкт «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»

Проєкт Міжнародної організації з міграції орієнтований на зміцнення стійкості громад у середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні і фінансується урядом Канади, Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку.

Проєкт, учасником якого є й Ужгородська міська територіальна громада,  розпочинається у травні і складатиметься із кількох етапів: навчальні тренінги, розробка проєктів, написання заявок на отримання мінігрантів.

В Ужгороді тренінги відбудуться: зі збору даних – 10-11 травня, із аналізу даних – 17-18 травня, із формування інклюзивного курсу дій на основі фактичних даних – 8-9 червня.

Метою участі у проєкті є реалізація інклюзивної, гендерно-чутливої  політики, зокрема забезпечення захисту та повну інтеграцію в громаду усіх верств населення.

Проведення тренінгів сприятиме залученню мешканців громади та представників органу місцевої влади для участі у серії групових діалогів для обговорення найбільш важливих і нагальних потреб громади та спільної розробки планів дій громади щодо їх вирішення.

Охочі можуть взяти участь у тренінгу, попередньо повідомивши контактну особу – Ревту Надію Михайлівну (0505498902).