“Тато, мама, я — дружна сім’я”

Опубліковано: Травень 28, 2007

Асамблея ООН у 1993 році започаткувала святкування Всесвітнього Дня сім’ї, що традиційно відзначається й у нашому місті.

Цього разу ініціаторами проведення конкурсу “Тато, мама, я — дружна сім’я”, присвяченого Дню сім’ї, виступили управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради, благодійний фонд “Стевія” та КП “Боздоський парк”. Відмінними від попередніх років були масовість, формат та різноманітність дозвіллєвого заходу.

Представив учасників і суддів та оголосив умови конкурсу Євгеній Бобров, а свято відкрив Олег Муртазін, начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді. Бажання взяти участь виявили шість сімей. Крім звичних уже стрибків у довжину, бігу із м’ячами та бар’єрами, надзвичайно цікавими були такі змагання, як сімейне караоке, дартс та пейнт-больна стрільба по повітряних кульках. Дуже вдалим виявилося поєднання спортивної тематики з творчою. В загальному заліку професійні судді переможцем визнали сім’ю Коломоєць, другими стали Маргітичі, а третіми — Богости. Призи були цінними: сучасний телевізор, мікрохвильова піч та DVD-програвач, які надали підприємства “Дастор”, “РІО-Трейд” та магазин “Фокстрот”. Від голови Федерації з дартсу Івана Ванджурака одна із сімей отримала комплект професійного дартсу. Інші учасники теж не залишилися без подарунків. Окрім пам’ятних грамот управління КССМ, вони отримали можливість усією сім’єю пере-глянути мультфільм “Шрек-3” та сходити в цирк.

Організатори конкурсу висловлюють сподівання, що наступного року це сімейне свято буде ще масовішим та ще популярнішим серед городян.