Третя стратегічна сесія Uzhhorod_Re_Tour відбулася днями в Ужгороді

Опубліковано: Серпень 30, 2021

Третя стратегічна сесія Uzhhorod_Re_Tour відбулася днями в Ужгороді
Третя стратегічна сесія Uzhhorod_Re_Tour відбулася днями в Ужгороді з представниками бізнесу й лідерами туристичної галузі. Обговорювали, зокрема, яким мають бути туристичний портал Ужгорода, проморолики та новостворений туристичний продукт.
За словами організаторів, тільки спільними зусиллями представників бізнесу, органів місцевої влади та громадськості можна знайти цікаві та нестандартні рішення.
Відвідав захід і заступник міського голови Ужгорода Артем Погорєлов, наголосив, що міська влада особливо зацікавлена в розвитку туризму і готова долучатися до таких ініціатив. У зустрічі також взяли участь директорка «Агенції розвитку Ужгорода» Маріанна Собран, депутатка міськради Алла Чернобук, модератор проєкту Віктор Стинич, голова Ужгородської молодіжної ради Олена Біланіна, координаторка Чеського Центру в Ужгороді Любов Павлишин та інші.
Нагадаємо, проєкт реалізовує комунальна установа «Агенція Розвитку Ужгорода» в рамках програми “EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП”, що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH.