Триває прийом робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2022»

Опубліковано: Лютий 11, 2022

Триває прийом робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2022»

WaterNet продовжує прийом робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2022» (ВЮВП) - національний етап Міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize»!

Національний фінал конкурсу ВЮВП 2022 відбудеться 19-21 квітня 2022 року в онлайн форматі. Переможець конкурсу буде представляти Україну на міжнародному фіналі конкурсу «Stockholm Junior Water Prize», який пройде 29 серпня-2 вересня 2022 року.

 ВЮВП відкритий для всіх проєктів, які торкаються водної тематики та покликаний об’єднати інтелектуальні та творчі здібності молоді задля вирішення проблем раціонального використання водних ресурсів, забезпечення суспільства якісною питною водою, мінімізацією водоспоживання у всіх галузях народного господарства. 

На ВЮВП можна подавати роботи, які вже брали, беруть або братимуть участь в інших конкурсах.

До участі в конкурсі запрошуються учні середніх шкіл, ліцеїв, коледжів (окрім вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації) — молодь віком від 15 до 20 років. Основні критерії визначення переможця –  глибина досліджень, новизна прийнятого інноваційно-технічного рішення та самостійність виконання.

Для участі у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз 2022» апліканту необхідно заповнити заявку та надіслати проєкт в електронному вигляді не пізніше 21 лютого 2022 року.

Пакет документів та порядок оформлення конкурсних проєктів можна знайти в Положенні про Конкурс.

В Україні Конкурс проводиться з 2003 року та залучив понад 1500 учасників серед шкільної молоді з усіх регіонів країни. Конкурс ВЮВП проводиться у співпраці з НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» та за фінансової підтримки ТОВ «НВО «Екософт»