Триває всеукраїнський освітньо-культурний марафон #Наша_незалежність

Опубліковано: Липень 21, 2021

Триває всеукраїнський освітньо-культурний марафон  #Наша_незалежність

Запрошуємо жителів та громадські організації Закарпаття долучатися до поширення історичних матеріалів та фактів, що відіграли знакову роль у становлення незалежності України.

Всеукраїнський культурно-освітній марафон «#Наша_незалежність» передбачає збір та оприлюднення історичних матеріалів (фото, відео, документи, інформація з газет, історії очевидців тощо), що є знаковими для становлення української незалежності та визначними у певному регіоні.

Охоплення Марафоном уciєї території України дасть змогу забезпечити відродження історичних фактів окремих регіонів. Публікувати матеріали пропонують під єдиними хештегами #Наша_незалежність #Марафон_30 до серпня 2021 року. За результатами Марафону, буде визначено ряд найкращих публікацій та забезпечено їх відзначення на одному із заходів проведених в рамках святкування 30 річниці незалежності України.

Пропонуємо публікувати матеріали на власних сторінках у соцмережах, матеріали також можна надсилати за адресою vn_pol@carpathia.gov.ua, вони будуть опубліковані на сайті Закарпатської ОДА.