Центральна міська клінічна лікарня в Ужгороді, де ліквідували задимлення, працює в звичному режимі

Опубліковано: Жовтень 14, 2019

Центральна міська клінічна лікарня в Ужгороді, де ліквідували задимлення, працює в звичному режимі

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв надвечір ще раз переконався, що Центральна міська клінічна лікарня після задимлення, яке виникло сьогодні близько 14 години, працює практично як зазвичай, у приймальному відділенні, де шукали осередок загорання, вже навели лад.

Богдан Євстафійович та директор комунального некомерційного підприємства "Центральна міська клінічна лікарня" Іван Курах відзначають фахову роботу пожежників ДСНС, які швидко прибули на виклик, для з'ясування звідки йде дим відкрили конструкцію підвісної стелі, а відтак з'ясували, що дим піднімається з підвального приміщення однією з витяжних труб. У підвалі, де встановлені електричні станції, виникло замикання, почала плавитися ізоляція кабелю. Загорання оперативно ліквідували.

Для безпеки пацієнтів вивели та на кріслах вивезли у двір лікарні – всі ліфти працювали. За півтори години, після провітрювання, всіх уже повернули в палати. Приблизно третину будівлі – над приймальним відділенням – довелося переключити на тимчасову лінію подачі електроенергії, завтра вранці завершать ремонтні роботи. Із кількох операційних залишили одну чергову, про тимчасовий прийом ургентних хворих домовилися з районною лікарнею. Завтра планують завершити відновлення підвісної стелі у приймальному відділенні та додатково захистити комунікації у підвальному приміщенні.