У комунальному підприємстві «КШЕП» Ужгородської міськради – поповнення автопарку спецтехніки

Опубліковано: Жовтень 19, 2022

У комунальному підприємстві «КШЕП» Ужгородської міськради – поповнення автопарку спецтехніки

Придбали 2 комбіновані дорожні машини, 4 мінітрактори, 2 самоскиди, 1 екскаватор. Сміттєвоз і вантажний автомобіль передали підприємству партнери із німецького міста-побратима Дармштадта.

Оновлення парку автомобільної техніки комунального підприємства покращить ефективність обслуговування міста як у зимовий час, так і в літній період, зазначають у КП «КШЕП». Серед нових одиниць – і ті, які дадуть можливість повністю обслуговувати пішохідні маршрути, така техніка укомплектована розкидачами протиожеледної суміші, дорожними щітками, відвалом для чистки снігу.
Узимку комбіновані дорожні машини працюватимуть для розкидання піщано-гравійної суміші, а влітку, у спеку, поливатимуть міські шляхи.

У КП «КШЕП» зазначають, що новий транспорт водночас дасть змогу економити на ремонті й обслуговуванні автопарку, бо перебуває на гарантії.

Загалом із міського бюджету на оновлення автопарку КП «КШЕП» виділили 22,5 млн грн. У планах ще закупити грейдер, каналопромивні машини, мулососні автомобілі.

Сьогодні на підприємстві побували міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, директор департаменту міської інфраструктури Віталій Гільтайчук, депутати Ужгородської міськради Віктор Качур, Юліана Бокоч, Володимир Мильо, Марія Бадида, оглянули разом із журналістами придбану техніку. Керівник КП «КШЕП» Олександр Тесленко та його заступник Віктор Жганич розповіли про те, як задіюватимуть спецавтомобілі, які роботи заплановано провести.