У квітні у Південно-Африканській Республіці відбудеться торговельна місія для українських бізнес-компаній

Опубліковано: Лютий 10, 2020

Із 15 по 17 квітня 2020 року планується проведення  торговельної місії для українських компаній-представників сектору інформаційно-комунікаційних технологій, машинобудування, харчової промисловості, агропромислового комплексу, фармацевтичної галузі, суднобудування та інших секторів під головуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України – Торгового представника України Т. А. Качки до Південно-Африканської Республіки (мм. Преторія, Йоганнесбург, Дурбан/Кейптаун - узгоджується).

Головною метою організації торговельної місії є встановлення прямих бізнес-контактів та налагодження подальшої двосторонньої співпраці з південноафриканськими партнерами, промоція потенціалу українських виробників в даному регіоні та отримання нового досвіду для українських компаній-експортерів. Установа виступає організатором зазначеної місії спільно з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Торгово-промисловою палатою України.

У рамках програми місії планується проведення українсько-південноафриканського бізнес-форуму, двосторонніх зустрічей з офіційними представниками ПАР та представниками бізнесу, ознайомчих візитів до місцевих організацій та компаній.

Реєстрація для участі у торговельній місії за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewSrXfSY7wd7R-EBrdKTewhjCJ8eoPyzNo5JmvSya7mqq3aA/viewform

Реєстрація триває до 13 лютого 2020 року включно.

Фінансування витрат, пов’язаних із відрядженням, проживанням, авіаперельотом, логістикою здійснюється за рахунок організації, що відряджає.

Контактна особа від Установи: Жиденко Дарина Ігорівна – фахівець відділу сприяння бізнес-можливостей. Електронна пошта: dzhydenko@epo.org,ua; моб.: +380500203093.