У міській раді презентували книгу про розвиток податкової системи України

Опубліковано: Червень 07, 2021

У міській раді презентували книгу про розвиток податкової системи України
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні зустрівся із Мартою Волощук – заслуженою економісткою України, пані генерал-лейтенантом податкової служби України, головою ради місцевого осередку ГО “Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України” у Закарпатській області, доценткою УжНУ.
Марта Гнатівна, яка є і співавторкою монографії “Становлення та розвиток податкової системи України”, розповіла про книгу, у якій висвітлено правові засади становлення та розвитку податкової системи України, про податки і збори в історичній ретроспективі, сучасну податкову систему України, питання сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, судову практику щодо оподаткування, а також шляхи реформування Державної податкової служби.
Під час зустрічі, у якій взяли участь і голова місцевого осередку ветеранів ДПС України в Ужгороді Любов Зюріна, директорка департаменту фінансів та бюджетної політики Ужгородської міської ради Леся Гах, обговорили й проблемні питання адміністрування місцевих податків і зборів. Крім того, Марта Волощук та Любов Зюріна поспілкувалися й із працівниками департаменту фінансів та бюджетної політики міськради.