У місті посилять контроль за дотриманням карантинних вимог під час проведення «Днів сакури» та великодніх свят

Опубліковано: Квітень 23, 2021

У місті посилять контроль за дотриманням карантинних вимог під час проведення «Днів сакури» та великодніх свят
Посилити контроль за дотриманням карантинних вимог під час проведення в Ужгороді «Днів сакури» та великодніх свят – на цьому наголосили на сьогоднішньому засіданні міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації під головуванням заступника міського голови Ужгорода Юрія Рахівського.
Як зазначалося, кожному із учасників «Днів сакури» закцентували на неухильному дотриманні протиепідемічних вимог, роздали інформаційні пам’ятки. Також представники міськради узяли участь у нараді із священнослужителями, яка відбулася в Ужгородській райдержадміністрації, де йшлося про дотримання карантинних вимог під час освячення пасок – лише на відкритому повітрі, з дотриманням дистанції між вірянами.
Контроль за дотриманням протиепідемічних вимог здійснюватимуть працівники управління муніципальної варти Ужгородської міської ради, Ужгородського районного управління поліції головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Управління патрульної поліції у Закарпатській області. Ужгородський міськрайвідділ УДСНС у Закарпатській області забезпечить чергування спецтехніки під час цих заходів.