У місті вдруге провели «Ням-ням фест» - фестиваль кулінарної майстерності

Опубліковано: Червень 01, 2019

У місті вдруге провели «Ням-ням фест» - фестиваль кулінарної майстерності

Уже вдруге в Ужгороді відбувся загальноміський фестиваль «Ням-ням фест»: кухарі майже всіх дитячих садочків та навчально-виховних комплексів представили на суд журі та малечі, яка прийшла на свято, свої кулінарні витвори, котрі можна готувати в закладах освіти і включати в меню.

Провели виставку страв на набережній Незалежності, участь у конкурсі взяли 29 ужгородських садочків та НВК, їм напередодні видали однакову кількість продуктів, з яких і готували наїдки.

Тут представили кольорові млинці, вареники, сирники, ґомбовці, тістечка, печені яблука та багато інших смачних і поживних страв. Їх дегустували та оцінювали члени журі, котре очолювала секретар Ужгородської міської ради Андріана Сушко. Переможців визначали в трьох номінаціях, в яких акцентували увагу на користі їжі, оригінальній подачі та креативності.

Відтак на площі Театральній Андріана Сушко та начальник управління освіти Наталія Мухомедьянова нагородили кращих у конкурсі кулінарів.

У номінації «Найкорисніші страви» перемогу здобув НВК «Гармонія», на другому місці – заклад дошкільної освіти №2, на третьому – №43.

У номінації «Найоригінальніша презентація» кращим визначили дитсадок №39, друге місце посів садочок №36, третє – №7.

Результати у номінації «Солодка мрія»: перше місце – НВК «Ялинка», друге – дитсадок №18, третє – №20.

Найбільш креативних визначали в номінації «Такого не було ні в кого»: перше місце – дитячий садок №26, друге – №15, третє – №19.