У ЦНАПі Ужгородської міськради можна отримати 280 адміністративних послуг – рішення виконкому

Опубліковано: Червень 22, 2022

У ЦНАПі Ужгородської міськради можна отримати 280 адміністративних послуг – рішення виконкому

Переліки адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Ужгородської міської ради та територіальними органами центральних органів виконавчої влади, а також перелік документів дозвільного характеру затвердили на засіданні виконкому Ужгородської міськради у середу, 22 червня.

 Відповідно до ухваленого рішення, у ЦНАПі Ужгородської міськради можна отримати 280 адміністративних послуг – 126 послуг міськради, 109 – територіальних органів центральної влади та 45 дозвільного характеру. Рішення виконкому від 27.11.2019 № 426 зі змінами та доповненнями втратило чинність.

Погодили на засіданні виконкому міської ради і розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі на 4 місяці в Ужгороді підприємцю Плужніку Сергію Леонідовичу:

–  для продажу морозива на пл. Ш.Петефі біля пішохідного мосту (площа 6 кв. м);

–  для продажу морозива на пл. Театральній біля лялькового театру (площа 6 кв. м);

3) для продажу морозива на наб. Незалежності, 6 (площа 6 кв. м).

Якщо до контролюючих та правоохоронних органів надходитиме інформація про порушення законодавства, обґрунтовані скарги мешканців міста, погодження розміщення об’єкта дрібнороздрібної торгівлі переглянуть.

Підприємцю Блазі Вадиму Віталійовичу відмовили у розміщенні об’єкту торгівлі для продажу цукрової вати на пл. Театральній біля лялькового театру і рекомендували обрати інше місце розміщення.

В Ужгороді на вулиці Минайській демонтують знак «Дружба» – рішення ухвалили на засіданні виконкому. Йдеться про пам’ятний знак «Дружба», встановлений у 1987 році для відзначення та на честь дружби радянських і чехословацьких будівельників.

Демонтаж проведе департамент міської інфраструктури.

Також на засіданні виконкому заслухали та взяли до відома звіти про роботу у 2021 році структурних підрозділів Ужгородської міської ради:

– Центру надання адміністративних послуг;

– управління міжнародного співробітництва та інновацій;

– управління освіти;

– відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

– відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень;

– департаменту соціальної політики;

– управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення;

– управління державного архітектурно-будівельного контролю;

– відділу транспорту;

– відділу землекористування.

Крім того, узяли до відома і звіт про виконання у минулому році Програми розвитку транскордонного співробітництва та підтримки імплементації проєктів міжнародної технічної допомоги в м.Ужгороді на 2018 – 2022 роки.

Дозволи на проведення робіт із порушення цілісності об’єктів благоустрою за умови подвійного відновлення дорожнього покриття та гарантійного обслуговування ділянки розриття асфальтного покриття протягом 1 року після завершення робіт на виконкомі надали:

– ТОВ «БК ІДМ ГРУП» для водопостачання та каналізації до багатоквартирного житлового будинку на вул. Тиводара Легоцького, 64 б;

– ТОВ «Електро-Закарпаття» для облаштування електричних мереж до житлового приміщення на пл. Жупанатській, 13;

– Ужгородській філії ПрАТ «Закарпаттяобленерго» для кабельної лінії 0,4 Кв від ЗТП-59 до нежитлового приміщення на вул. Собранецькій, 146 та для кабельної лінії 0,4 Кв від ЗТП-124 до нежитлового приміщення на вул. Капушанській, 47;

– ГО «Товариство угорської культури Закарпаття» для каналізації до нежитлового приміщення на пл. Жупанатській, 12 (вул. Підгірна).

Однак члени виконкому відмовили у наданні таких дозволів та рекомендували розглянути можливість щодо зміни траси прокладання інженерних мереж без порушення цілісності асфальтного дорожнього покриття:

– Ляльку М.В. для водопостачання та каналізації до індивідуального житлового будинку з вбудованими приміщеннями комерційного призначення на вул. Олексія Бестужева – Рюміна, 7;

– ТОВ «Вулан» для водопостачання та каналізації до магазину на вул. Залізничній, 2д.

Надали члени виконкому і паспорти відкритих літніх майданчиків для підприємницької діяльності на таких локаціях:

– на 11 місць кав’ярні на вул.Корзо, 13;

– на 3 місця кав’ярні на площі Шандора Петефі, 30 а;

– на 24 місця кав’ярні на вул.Августина Волошина, 22;

– на 10 місць кав’ярні на площі Корятовича, 11;

– на 64 місця кав’ярні на площі Олександра Пушкіна, 3;

– на 40 місць кав’ярні на площі Театральній, 13;

– на 28 місць кав’ярні на площі Поштовій, 4.