У Великодню ніч на Закарпатті діятиме комендантська година

Опубліковано: Квітень 23, 2022

Рішенням Ради оборони області з 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня на Закарпатті вводиться комендантська година.

Як повідомив голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, сьогодні провели позапланову нараду з головами релігійних управлінь краю та очільниками районних військових адміністрацій.

На жаль, ворог відмовився від Великоднього перемир’я, але не відмовився від атак та терористичних актів на території України.

За наявною розвідувальною інформацією окупанти планують у Великодню ніч провокації та ракетні обстріли, зокрема храмів по усій території України, що може призвести до масових жертв. Ворог має на меті посіяти паніку й дестабілізувати ситуацію.

У зв’язку з цим по усій території України у всіх регіонах освячення буде здійснюватися з 05.00 ранку 24 квітня. До цього часу на Закарпатті з 23:00 сьогоднішнього дня діятиме комендантська година.

«Це рішення складне, однак ми змушені робити такі кроки. Сподіваємося, що віряни приймуть це з розумінням та допоможуть нам утримати стабільну безпекову ситуацію. Просимо усіх йти до храмів після закінчення комендантської години. Дякую громаді за підтримку», – ідеться у повідомленні керівника області.