Учасники турніру з більярду, що триває в Ужгороді, придбали для військових Starlink

Опубліковано: Листопад 20, 2022

Учасники турніру з більярду, що триває в Ужгороді, придбали для військових Starlink

Придбали Starlink та відправили українським захисникам на передову – так учасники ІІ етапу Кубку України GGPoker з Комбінованої піраміди, який напередодні стартував в Ужгороді, підтримали ЗСУ. Про це на відкритті турніру повідомив організатор змагань, голова відокремленого підрозділу ФСБУ у Закарпатській області Сергій Король.

Метою проведення Кубку, який проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України і Федерації спортивного більярду України (ФСБУ), є збір коштів на потреби Збройних Сил України.

Учасників та гостей турніру привітав і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Богдан Євстафійович подякував нашим захисникам за те, що боронять нашу землю, за можливість проводити в Ужгороді такі змагання. Підкреслив, що завдання кожного з нас сьогодні – підтримувати наших воїнів та оголосив хвилину мовчання за загиблими українськими Героями.

Участь у змаганнях, які триватимуть протягом 4 днів, беруть 101 більярдист із 18-ти регіонів України – Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Харківської, Полтавської, Чернівецької, Волинської, Вінницької, Донецької, Одеської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Хмельницької та Черкаської областей.

В офіційному відкритті Кубку також узяли участь перший віцепрезидент ФСБУ Андрій Заостровцев, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук, голова відокремленого підрозділу ФСБУ у Львівській області Олександр Білевич, голова відокремленого підрозділу ФСБУ у Харківській області Олег Галушко, представник GGPoker Україна Володимир Паршин, керівниця більярдного клубу Buffalo Ungvar Магдалина Король. Також на турнірі присутній професійний гравець у більярд, заслужений майстер спорту України, дворазовий чемпіон світу Ярослав Тарновецький та 14 майстрів спорту із більярду.

У перший день турніру посвідчення кандидата у майстри спорту урочисто вручили 11-річному Максиму Королю, який став наймолодшим в Україні кандидатом у майстри спорту зі спортивного більярду. Хлопчик здобув перемогу у чемпіонаті Закарпатської області зі спортивного більярду серед дорослих.