«Україна – це світло!» – благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Опубліковано: Травень 24, 2022

«Україна – це світло!» – благодійний концерт на підтримку ЗСУ
«Україна – це світло!» Благодійний концерт народної артистки України Лесі Горової під такою назвою відбувся сьогодні в Ужгороді на площі Євгена Фенцика.
Леся Горова – людина з активною життєвою позицією, була на Майдані, із 2014 року регулярно їздила з концертами до наших військових на передову, у зону проведення операції об'єднаних сил. Нині вона вимушена переселенка, дуже вдячна гостинному Закарпаттю за надану можливість жити та творити, в той час коли її чоловік у складі нашої 101-ї бригади боронить рідну землю.
Разом з Лесею Горовою у концерті взяли участь її доньки – Зоряна та Лідія Опанасенко, учениця Київської школи мистецтв № 13 Анастасія Грицай, учні Ужгородської музичної школи № 1 ім. П.І.Чайковського (викладач Марія Мудранинець), студенти Ужгородського музичного фахового коледжу ім. Д.Є.Задора (викладачі Надія Підгородська та Олена Єгорова ), вихованці студії танцю «Dance studio «Royal» (керівник Наталія Змушко). Ведуча концерту – Олена Грицай.
Численні гості оплесками вітали всіх учасників концерту, який був організований за сприяння управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, Закарпатської обласної філармонії та Ужгородської музичної школи № 1 ім. П.І.Чайковського.
Усі зібрані кошти передали Руху підтримки закарпатських військових.