Управління Держпраці в Закарпатській області консультує представників бізнесу

Опубліковано: Червень 01, 2022

Управління Держпраці в Закарпатській області консультує представників бізнесу
✅Управління Держпраці в Закарпатській області повідомляє, що із введенням в Україні воєнного стану пріоритетом діяльності Держпраці України та її територіальних підрозділів визначено консультування суб’єктів господарювання з профільних питань та попередження порушення прав найманих працівників.
✅ Першим кроком стала консультативна підтримка релокованих підприємств, які перемістили своє виробництво із зони бойових дій на територію Закарпатської області.
У зв’язку з продовженням воєнних дій Держпраці вирішило розширити сферу надання консультаційної підтримки на всіх суб’єктів господарювання, що продовжують свою діяльність. Відтак, усі роботодавці, котрі займаються господарською діяльністю у Закарпатській області, зможуть отримати консультації, зокрема з питань організації трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг, розслідування нещасних випадків в умовах воєнного стану тощо.
✅ Якщо Вам потрібна консультація, відділ з питань праці та зайнятості населення Ужгородської міської ради радить звертатися:
88000 м.Ужгород, вул. Минайська, 16 (4 поверх);
телефони: (312)67-12-42, +38(095)469-08-95, факс: 2-08-03;
електронна пошта: uzdsp@ukr.net