Управління освіти Ужгородської міської ради оголошує конкурсний відбір на заміщення вакантної посади керівника комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» Ужгородської міської ради

Опубліковано: Січень 13, 2021

Найменування та юридична адреса установи.

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» Ужгородської міської ради; Закарпатська обл., м. Ужгород, вул. 8 Березня , буд. 46.

Посадовий оклад директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» Ужгородської міської ради становить 6 889,00 грн.

 

Кваліфікаційні вимоги.

Посаду керівника закладу може обіймати особа, яка є вільно володіє державною мовою, має вищу освіту не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю «Спеціальна освіта» «Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія») та стаж роботи не менше п'яти років за фахом.

 

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, та строк їх подання:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України або іншого документу, передбаченого статтею 13 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше п’яти років на день їх подання;
  • особовий листок з обліку кадрів за формою П-2;
  • одна фотокартка розміром 4х6 см;
  • копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера або реєстраційного номера облікової картки платника податків.

 

Особа, яка претендує на зайняття вакантної посади керівника установи, пред’являє оригінали документів, копії яких подаються до конкурсної комісії.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, може подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

 

Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

 

Кандидати подають документи особисто, з дня опублікування оголошення з 12.01.2021 по 01.02.2021 до відділу кадрів управління освіти Ужгородської міської ради за адресою: м. Ужгород, площа. Жупанатська, 3.

 

Дата та місце проведення конкурсного відбору.

Конкурсний відбір переможця відбудеться 03.02.2021 за результатами:

 

- перевірки знань законодавства у сфері освіти (перевірки знань Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері освіти) у формі письмового тестування;

- постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах», «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр».

 

Орієнтовне місце проведення: Ужгородська міська рада (мала зала) за адресою: Закарпатська обл., м. Ужгород, пл. Поштова, 3. У разі зміни місця проведення кандидати будуть повідомлені додатково.

 

Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти осіб, уповноважених надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі:

Семаль Наталія, (0312) 61-63-60, osvita@osvita-uzhgorod.gov.ua; Гайович Сергій, (0312) 61-63-60, osvita@osvita-uzhgorod.gov.ua.

За додатковою інформацією звертатися в управління освіти Ужгородської міської ради, відділ кадрів (каб. 7), тел. 61-63-60.

 

Конкурсний відбір здійснюється відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр № 1», затвердженого рішенням LII сесії Ужгородської міської ради VІІ скликання 15.10.2020 № 2149.

Наказ 11.01.2021 № 6-к «Про конкурс на посаду директора КУ «ІРЦ № 1».

Наказ 11.01.2021 № 7-к «Про загальний перелік тестових питань для проведення конкурсу на посаду директора КУ «ІРЦ № 1».