Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та 33-ї річниці Незалежності провели сьогодні в Ужгороді і нацгвардійці

Опубліковано: Серпень 23, 2024

Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та 33-ї річниці Незалежності провели сьогодні в Ужгороді і нацгвардійці
Привітали військових керівник Закарпатської ОВА Віктор Микита, міський голова Богдан Андріїв, начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник, начальник управління патрульної поліції в Закарпатській області Валерій Найман. Кращим нацгвардійцям вручили державні нагороди, грамоти та відзнаки.
Високі державні нагороди отримали бійці військової частини 3115 Нацгвардії – зокрема, медаль «Захиснику Вітчизни» вручили гранатометнику Юрію Марченку, а відзнаку «За військову службу Україні» стрільцю Олегові Собчуку.
Міський голова Богдан Андріїв подякував нацгвардійцям за службу, за захист України і на полі бою, боронячи державу від російських агресорів, і тут, в Ужгороді, допомагаючи забезпечувати громадський порядок. Запевнив у подальшій підтримці із боку міської влади, адже підтримка військових – пріоритет сьогодні. Також вручив військовим грамоти Ужгородської міської ради, побажав перемоги та миру.
Із концертною програмою для бійців Нацгвардії виступили студенти Академії культури і мистецтв.