Урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України відбулися сьогодні в Ужгороді

Опубліковано: Грудень 06, 2022

Урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України відбулися сьогодні в Ужгороді

У залі Закарпатського облмуздрамтеатру імені братів Шерегіїв – захисники та захисниці, які зараз вдома на реабілітації.

За те, що щодня борються за свободу та світле майбутнє України, є прикладом хоробрості й незламності для цілого світу – військовим дякували ужгородці, представники влади.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих за Україну Героїв.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, голова Закарпатської облради Володимир Чубірко та начальник Ужгородського гарнізону полковник Олександр Музиченко привітали захисників, подякували за відвагу та жертовність, вручили почесні грамоти й подяки воїнам.

Узяв участь в урочистостях і керуючий справами виконкому Ужгородської міської ради Ігор Фартушок.

Емоційні патріотичні вокальні й хореографічні номери подарували військовим ЗСУ творчі колективи Ужгорода, зокрема ансамбль народного танцю «Джерельце Карпат», вокальний ансамбль «Перлинка», Студія сучасного танцю «Бліц», студенти Ужгородського музичного фахового коледжу імені Д.Є.Задора, Академії культури і мистецтв.

Також у холі драмтеатру та перед його входом представили виставку, що показує реалії сучасної війни. Тут можна побачити зброю з поля бою, макети танків та військового транспорту, форму та екіпірування, тематичні дитячі малюнки, книги на військову тематику, 12-метровий державний прапор, який містяни могли підписати побажаннями нашим захисникам на передовій.