Працівників культури Ужгорода привітали з професійним святом

Опубліковано: Листопад 09, 2021

Працівників культури Ужгорода привітали з професійним святом
Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися сьогодні в Ужгородській міській раді – вітали працівників комунальних закладів культури.
Міський голова Богдан Андріїв подякував усім причетним за щоденну працю, організацію та проведення фестивалів, свят, активну участь у культурному житті міста, внесок у розвиток духовності Ужгорода і Закарпаття загалом. Також зазначив, що символічним є те, що нині також відзначають День української писемності та мови, адже мова і культура – те, що визначає кожну націю.
Привітав зі святом присутніх і заступник міського голови Василь Гомонай, який курує напрям культури, відзначив творчу та креативну роботу комунальних закладів культури, запевнив у підтримці міською радою їхніх ініціатив.
До професійного свята Богдан Євстафійович вручив грамоти Ужгородської міської ради працівникам комунальних закладів: школи мистецтв, музичної школи №1 імені П.І.Чайковського, а також міського центру дозвілля – будинку культури та його колективів «Ужгород», «Писанка». Усім працівникам культури побажали міцного здоров'я, благополуччя, натхнення та здійснення всіх задумів.