Усі охочі можуть щодня у визначені години безкоштовно тренуватися на бігових доріжках стадіону "Авангард"

Опубліковано: Травень 04, 2019

Усі охочі можуть щодня у визначені години безкоштовно тренуватися на бігових доріжках стадіону

Безкоштовно тренуватися на ужгородському стадіоні "Авангард" усі охочі можуть щодня із 7.00 до 9.30 та із 20.00 до 21.30. Графік безкоштовного користування спортивними спорудами (крім футбольних полів) комунального підприємства "Стадіон "Авангард" погодив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. 
В інші години займатися на стадіоні можна за попередньо узгодженими графіками - відповідно до звернень юридичних та фізичних осіб, адже на "Авангарді" тренуються і професійні спортсмени, члени збірної команди України, вихованці ДЮСШ №1, проводять різні змагання. Так, уже наступного тижня – 9 та 10 травня – на стадіоні відбуватимуться найстаріші спортивні легкоатлетичні змагання на теренах України: 58-ий міжнародний Кубок «Дружби» та традиційний Гран-прі на призи Ігоря Тер-Ованесяна «Стрибки під музику – LONG JUMP & MUSIC». 
Нагадаємо, нещодавно стадіон «Авангард» відкрили після реконструкції легкоатлетичного ядра спорткомплексу, яку проводили за фінансування з Державного фонду регіонального розвитку та з дольовою часткою з бюджету Ужгорода. Уже в день офіційного відкриття на нових доріжках та секторах провели відкритий чемпіонат Закарпатської області серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл із 13-ти індивідуальних видів легкої атлетики та естафетного бігу.