Утретє в Ужгород приїхала допомога із польського міста-побратима Кросно. Долучилося і німецьке місто Марль

Опубліковано: Березень 19, 2022

Міський голова Богдан Андріїв:
– Уже втретє приїжджають гуманітарні вантажі з польського міста-побратима нашого Ужгорода – Кросно. Сьогодні це були 2 фури, бо допомогу передало для нас і місто-побратим Кросно з Німеччини – Марль.
Представник муніципалітету, який супроводжував вантаж, розповів, що готують ще вантажі, а крім того про своє бажання долучитися повідомили і великі фірми.
Цього разу доставили багато всього для дітей – різноманітне харчування, посуд, зокрема і для найменших, солодощі, сухе молоко, підгузки, засоби догляду, складні ліжечка, навіть книжечки. Привезли також питну воду, продукти, зокрема і тривалого зберігання, консерви, засоби гігієни, ковдри, матраци, термоковдри, постільну білизну, спальні мішки, ліхтарики, пляшки багаторазові для напоїв, пристрої для заряджання гаджетів та багато іншого.
Дякуємо, вам друзі, за те, що не лише самі постійно допомагаєте, а й залучаєте, кого тільки можете. Передаємо подяку і німецькому місту Марль. Велике вітання міському голові Кросно Піотру Пшитоцкі та його заступнику Броніславу Барану.
Після Перемоги, а вона, і це точно, вже близько, чекаємо вас в Ужгороді для продовження нашої багаторічної співпраці, нових спільних проєктів!