Ужгород презентував свій потенціал на ХІІ Міжнародному форумі “Європа – Україна” у Польщі

Опубліковано: Січень 25, 2019

Ужгород презентував свій потенціал на ХІІ Міжнародному форумі “Європа – Україна” у Польщі

На ХІІ Міжнародному форумі “Європа – Україна”, який 24-25 січня проходить у польському Жешуві, вчергове представлено Ужгород.

Обласний центр Закарпаття презентує свій потенціал, можливості туристичного сегменту, підприємництва та культури. До Польщі приїхала делегація у складі заступників Ужгородського міського голови Олександра Білака та Ігоря Фартушка, начальника управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міської ради Вікторії Тарахонич, заступника начальника управління економіки та стратегічного розвитку міськради Василя Цапа.

Форум проходить під гаслом “Європа і Україна після 2019 року: що варто продовжувати, а що треба змінити?”. До участі цьогоріч долучилися понад 800 гостей з України, країн ЄС та США. Це політики, члени міжнародних організацій та інституцій Євросоюзу, урядовці, експерти, бізнесмени, представники органів місцевого самоврядування.

Організатором Форуму є Інститут східних досліджень (Варшава), а співорганізатором – правління Підкарпатського воєводства. Головний партнер – Польсько-Українська господарська палата, котру очолюють колишні міністри економіки обох країн. Інші партнери – це державні та неурядові установи, престижні вищі навчальні заклади та відомі аналітичні центри.

Крім Ужгорода, на форумі презентують себе та обговорюють можливість інвестицій десяток українських міст та регіонів, а також представники окремих секторів економіки нашої країни.