Ужгородський міськвиконком продовжив опікуватися теплом

Опубліковано: Серпень 17, 2011

Ужгородський міськвиконком продовжив опікуватися теплом

На черговому засіданні Ужгородського виконавчого комітету затвердили черговий список малозабезпечених ужгородців, яким автономне електричне опалення встановлять коштом міста, а також прийняли кілька робочих рішень.
Зокрема, виконком затвердив Положення про плату за навчання в комунальних школах естетичного виховання. Згідно з ним вартість становитиме 60 або 80 гривень на місяць залежно від класу, визначені й категорії дітей, які вповні звільняються від сплати (як то діти з обмеженими можливостями, сироти та діти, які втратили одного із батьків тощо), та ті, які мають пільги при оплаті. Уповні рішення буде оприлюднене в газеті “Ужгород” та вже доступне на сайті Ужгородської міської ради (за посиланням http://old.rada-uzhgorod.gov.ua/download/v/R_vukonkomy_295.pdf).

Також було затверджено тарифи на платні медичні послуги, що надаються Ужгородським міським перинатальним центром (http://old.rada-uzhgorod.gov.ua/download/v/R_vukonkomy_284.pdf). Виконком погодив і План організаційно-технічних заходів КП “Водоканал м. Ужгород” – він розрахований на термін до 2015 року і передбачає заходи, спрямовані на виконання Програми енергозбереження і модернізації фізично та морально застарілого обладнання установи, – інформує прес-служба міської ради.