Ужгородським дітям, які потребують особливої соціальної уваги, до свят подарували театралізовану казку та солодкі подарунки

Опубліковано: Грудень 26, 2018

Ужгородським дітям, які потребують особливої соціальної уваги, до свят подарували театралізовану  казку та солодкі подарунки

Театралізовану казку «Новорічний переполох» сьогодні представили в Ужгороді вихованці Закарпатського обласного палацу для дітей та юнацтва (ПАДІЮНу).
Це – подарунок маленьким глядачам міста із родин, які потребують особливої соціальної уваги та допомоги. Заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак традиційно передав діткам і пакунки із солодощами, закуплені за кошти міського бюджету.
Загалом їх отримали понад 800 дітей, зокрема діти з інвалідністю, діти, потерпілі від аварії на ЧАЕС, діти загиблих учасників АТО, членів спілки учасників бойових в АТО м. Ужгород «Об’єднані війною». Також подарунки вручили ужгородським дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які перебувають у сім’ях опікунів, піклувальників, у прийомних сім’ях, дітям із малозабезпечених ромських сімей.