Ужгородців, які мешкають або перебувають у районі, прилеглому до вулиць Анкудінова і Руської, просять вийти з будинків і дбати про пожежну безпеку

Опубліковано: Серпень 29, 2011

Ужгородців, які мешкають або перебувають у районі, прилеглому до вулиць Анкудінова і Руської, просять вийти з будинків і дбати про пожежну безпеку

В Ужгороді трапилася надзвичайна ситуація – через роботи МРЕМ (міський район електромереж), які не були санкціоновані на ці дні, була пошкоджена газова труба середнього тиску і стався витік газу. Попри попередження, у кафе, що знаходиться поруч, не була дотримана пожежна безпека і стався вибух, внаслідок якого постраждали троє осіб (вони вже госпіталізовані в опікове відділення обласної лікарні).
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов скликав термінове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і дав вказівки всім службам. “Ситуація складна, але служби роблять все, аби мінімізувати небезпеку”, – зазначив мер.

Нині на місці працюють усі служби, відключено газо- та електропостачання. Ужгородців, які мешкають або перебувають на вулицях, прилеглих до перехрестя Руської та Анкудінова (район переїзду та “другого” транспортного мосту, у тому числі вул. Українська), просять бути особливо обережними, залишити помешкання та, звісно, дбати про пожежну безпеку – не користуватися будь-якими запальними та електричними пристроями. Працівники комунальних служб обходять будинки, утому числі і на вулицях Мукачівській та Станційній з попередженнями – відчувши запах газу, слід терміново залишити приміщення.
Наступне засідання надзвичайної комісії в міськвиконкомі відбудеться о 19.30, – інформує прес-служба Ужгородської міської ради.