Ужгородська компанія H2O TRANSPORT здійснює міжнародні перевезення пасажирів

Опубліковано: Серпень 30, 2024

Ужгородська компанія H2O TRANSPORT здійснює міжнародні перевезення пасажирів
Надійність та комфорт – так відгукуються клієнти про роботу ужгородської компанії з міжнародних перевезень H2O - Transport.

Компанія має хорошу репутацію, працює відкрито, дбає про екологію та комфортні, безпечні умови перевезення для своїх клієнтів. Здійснює міжнародні перевезення пасажирів – як індивідуальні, так і групові – легковими автомобілями та мікроавтобусами на замовлення.

Із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну H2O TRANSPORT брав активну участь у всіх процесах, що стосувалися допомоги – безоплатно перевозили пасажирів, долучалися до забезпечення військових необхідним спорядженням, організовували транспорт тощо.

Засновник компанії – ужгородець Остап Дячун. Він сьогодні також отримав відзнаку Ужгородської міської ради за вагомий внесок у вирішення соціально-економічних питань міста.

Міський голова Богдан Андріїв подякував йому не тільки за роботу, а й за захист Батьківщини – на початку війни Остап займався доставкою автомобілів швидкої допомоги на фронт, а потім пройшов курс підготовки і в складі батальйону «Захід» відбув на передову. Харків, Балаклія, Ізюм, Вовчанськ, Куп’янськ, Борова, Бахмут – це лише частина позицій, на яких за час повномасштабного вторгнення воював Остап Дячун.

Зараз Остап Дячун повернувся і продовжує успішно керувати компанією, у якій сьогодні працює 61 особа. Серед членів команди H2O – 5 працівників, котрі брали участь у воєнних діях, деякі працівники продовжують боронити Батьківщину.