Ужгородська міська організація Товариства Червоного Хреста України звітувала про роботу за 5 років

Опубліковано: Вересень 11, 2020

Ужгородська міська організація Товариства Червоного Хреста України звітувала про роботу за 5 років
Керуюча справами виконавчого комітету Ужгородської міськради Олена Макара взяла участь у 24-й звітно-виборчій конференції міської організації Товариства Червоного Хреста України, що відбулася напередодні в художньому музеї імені Й.Бокшая.
Олена Михайлівна передала вітання від міського голови Богдана Андріїва, відзначила важливість роботи організації, подякувала працівникам, які мають щоденну мотивацію бути корисними людям, допомагати тим, хто цього потребує.
На конференції заслухали звіт Валентини Митровцій – голови міської організації Товариства Червоного Хреста України за період із 1 січня 2016 року до 30 червня 2020 року. Ішлося не лише про благодійну, гуманітарну допомогу, роботу з донорами, а й про сприяння медичним закладам Закарпаття у забезпеченні засобами захисту з початком пандемії коронавірусу. Окремі напрямки – виконання програми з медичного та психо-соціального супроводу хворих на чутливий і хіміорезистентний туберкульоз, інформаційну роботу та тестування на ВІЛ, гепатит С, наркозалежних тощо.
Також у конференції взяла участь голова Закарпатської обласної організації Червоного Хреста Україна Іванна Сабо. Анжела Бабкіна, членкиня ревізійної комісії, радниця з питань соціальної згуртованості у Закарпатській області благодійного фонду Stabilization Support Services, зачитала звіт ревізійної комісії Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України.
Валентину Митровцій на конференції переобрали головою міської організації Товариства Червоного Хреста України на наступний термін.