Ужгородська  міська рада  оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Опубліковано: Березень 29, 2019

на заміщення тимчасово вакантної посади на час відпустки по догляду за дитиною основного  працівника:

- начальник відділу прийому та видачі документів “Єдине вікно” департаменту праці та соціального захисту населення.

Вимоги до кандидатів: знання Конституції України, законів України “Про  службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції”, Інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного  професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; досконале знання ділової української мови; досконале володіння принципами роботи на комп’ютері; стаж роботи за фахом на державній службі або службі в органі місцевого самоврядування не менше 3 років,  або у інших сферах на керівних посадах - не менше  5  років.        

вакантних посад:   

-головний спеціаліст по роботі  із зверненнями  департаменту праці та соціального захисту населення.

Вимоги до кандидатів: знання Конституції України, законів України “Про  службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції”, «Про звернення громадян», Інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного  професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; досконале знання ділової української мови; досконале володіння принципами роботи на комп’ютері; стаж роботи за фахом на державній службі або службі в органі місцевого самоврядування не менше 2 років,  або у інших сферах  - не менше 5 років.        

- адміністратор відділу дозвільно-погоджувальних процедур центру надання адміністративних послуг.

Вимоги до кандидатів: знання Конституції України, законів України “Про  службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції”, «Про доступ до публічної інформації», «Про адміністративні послуги» Інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного  професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; досконале знання ділової української мови; досконале володіння принципами роботи на комп’ютері; стаж роботи за фахом на державній службі або службі в органі місцевого самоврядування не менше одного року або у інших сферах не менше як 3 роки.

Документи приймаються протягом 30  днів із дня оголошення, до  28 квітня 2019 року,  за  адресою: м.Ужгород, пл. Поштова, 3, каб.209,  тел. 61-45-56.