Ужгородська міська рада оголошує конкурс з відбору банківської установи для укладання кредитного договору  

Опубліковано: Лютий 26, 2024

Умови конкурсу та порядок відбору банківської установи для укладання кредитного договору визначені рішенням виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 24.01.2024 року №18 «Про відбір банківської установи для укладання кредитного договору», яке розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради за посиланням:

https://rada-uzhgorod.gov.ua/download_file?title=%E2%84%9618-vid-24012024-pro-vidbir-bankivskoi-ustanovy-dlia-ukladannia-kredytnoho-dohovoru

 

Банківська установа для укладання кредитного договору на фінансування видатків, спрямованих на закупівлю спецтехніки, визначається на конкурсній основі комісією, утвореною виконкомом Ужгородської міської ради.

За попередніми розрахунками, очікуваний розмір запозичення становитиме біля 60 млн. грн. Строк запозичень – 5 років.

Для участі в конкурсі банк-претендент повинен подати до комісії такі документи:

- заяву на участь у конкурсі;

- довіреність на ім’я особи, яка представлятиме інтереси банку-претендента в період проведення конкурсу;

- проєкт кредитного договору, в якому врахувати такі умови:

1) процентна ставка за кредитом;

2) комісія за видачу та управління кредитом;

3) графік погашення (окремо погашення тіла кредиту, відсотків за користування кредитом та інших супутніх платежів);

4) всі інші обов’язкові послуги, виконання яких збільшує кінцеву суму кредитного зобов’язання;

5) строк, на який укладається кредитний договір;

6) банківська установа може запропонувати додаткові умови.

Банк-претендент подає документи в конверті в запечатаному вигляді, на якому зазначається назва претендента та його адреса, найменування конкурсу з поміткою «заява на участь у конкурсі». Зворотна сторона конверта скріплюється у чотирьох місцях печаткою.

Документи, що надійшли після встановленого граничного строку подання конкурсних пропозицій, комісією не розглядаються. Подані на конкурс документи не повертаються.

Переможцем конкурсу визнається банк, який за інших рівних умов запропонував найнижчу процентну ставку на відповідний строк та найнижчі витрати з обслуговування кредитного договору.

Комісія в межах своєї компетенції має право: приймати рішення; звертатися до установ банків, які подали пропозиції, за роз’ясненням та наданням додаткової інформації; розглядати на своїх засіданнях інформацію, що надійшла від банківських установ, а також будь-яку іншу інформацію щодо їх діяльності; аналізувати матеріали засобів масової інформації.

 

Адреса, за якою подаються документи для участі в конкурсі та режим роботи установи:

м. Ужгород, площа Поштова, 3, каб. 227, у понеділок – четвер: з 08.00 год. до 12.00 год. та з 13.00 год. до 17.00 год., у п’ятницю: з 08.00 год. до 12.00 год.

 

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі:

08 березня 2024 року до 12:00 год. включно.

 

Місце проведення засідання конкурсної комісії:

м. Ужгород, площа Поштова, 3, мала зала виконавчого комітету Ужгородської міської ради, початок роботи конкурсної комісії з 11 березня 2024 року.

 

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу:

тел. (0312) 61-64-52, 61-53-41, e-mail: dmg@rada-uzhgorod.gov.ua, м. Ужгород, площа Поштова, 3, Департамент міської інфраструктури Ужгородської міської ради, у понеділок – четвер: з 08.00 год. до 12.00 год. та з 13.00 год. до 17.00 год., у п’ятницю: з 08.00 год. до 12.00 год.