Ужгородська міськрада продовжує підтримання всіх позовних вимог до ТОВ “Бізнес Центр Корона”

Опубліковано: Лютий 18, 2020

З приводу штучного нагнітання ситуації навколо судової справи департаменту міського господарства Ужгородської міської ради до ТОВ “Бізнес Центр Корона” про тлумачення пункту договору.
У цій судовій справі вже відбулися 2 судові засідання, на яких представник міськради брав участь і незмінно підтримував заявлені вимоги. Сьогодні, 18 лютого 2020 року, було призначене третє засідання на 12.00. Представник міськради прибув у зал судових засідань Господарського суду Закарпатської області о 12.10, про свою явку невідкладно повідомив головуючого суддю у справі. Запізнення у 10 хв. викликане зайнятістю представника в інших судових засіданнях, інформує департамент міського господарства.
За звичною практикою, до таких випадків у господарських судах завжди ставляться із порозумінням і учасники процесу очікують явки всіх сторін в межах розумного строку.
Головуючий суддя прийняв рішення про доцільність перенести засідання на інший час, тому розгляд справи призначили на інший день із повідомленням всіх сторін.
Ужгородська міська рада наголошує, що її позиція у цій справі є незмінною, вона полягає у повному підтриманні заявлених позовних вимог.