Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав випускників факультету міжнародних економічних відносин Ужгородського національного університету

Опубліковано: Липень 28, 2020

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав випускників факультету міжнародних економічних відносин Ужгородського національного університету

Вручення дипломів випускникам-бакалаврам факультету міжнародних економічних відносин Ужгородського національного університету відбулося сьогодні в дворику головного корпусу вишу. Привітав студентів із завершенням цього етапу студентства й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.
«Університетські роки минають дуже швидко, але ніколи не забуваються. Це прекрасний час. Ужгородський національний університет, без перебільшення, справжня візитівка нашого міста, краю і бути його випускником – почесно. Сьогодні серед випускників-бакалаврів – і мій син Олег. Щиро дякую і декану Миколі Палінчаку, і всім викладачам за розуміння та терпеливе ставлення до студентів, за те, що передали свої знання та набутий досвід. Молоді бажаю успішно застосувати набуті навички в майбутньому, досягати нових цілей», – відзначив Богдан Євстафійович.
«Ще вчора ви були абітурієнтами, а нині вже бакалаври. За цей час ви отримали навички майбутньої професії, знайшли нових друзів, вчилися любити та поважати одне одного, а професорсько-викладацький колектив робив усе можливе, аби ви були професіоналами своєї справи. Пам'ятайте, що ми завжди будемо завжди раді вам у стінах рідної альма-матер», – такими словами звернувся до випускників декан факультету Микола Палінчак.
Загалом сьогодні вручили дипломи 77 студентам денної та заочної форм навчання за трьома напрямами: міжнародні економічні відносини, прикладна лінгвістика, міжнародна інформація. Завершили зустріч словом подяки від випускників і численними фото на згадку.