Ужгородських бібліотекарів привітали із професійним святом

Опубліковано: Вересень 30, 2024

Ужгородських бібліотекарів привітали із професійним святом

📚 Сьогодні в Україні відзначають День бібліотек. У бібліотеці-філії №2 Ужгородської публічної бібліотеки із професійним святом фахівчинь вітали в.о. міського голови, заступник міського голови Вадим Борець та начальниця управління у справах культури молоді та спорту Алла Чернобук.

 

Працівницям комунальних бібліотечних закладів подякували за роботу, збереження та популяризацію духовної спадщини, української літератури та культури, за просвітницькі заходи для дітей.

 

Грамотами Ужгородської міської ради й управління у справах культури, молоді та спорту за сумлінну працю, високий професіоналізм, бездоганне виконання своїх обов’язків нагородили бібліотекарок Лідію Карабчук, Оксану Прокопець, Наталію Ревту, Анастасію Євчинець, Крістіну Костефку, Наталію Рацин, бухгалтера Аллу Григор’єву – за вагомий внесок у технічний та матеріальний розвиток бібліотек міста.

Подяку від бійців 128-ї бригади за постійну підтримку, яку надають ужгородські бібліотекарі, директорці Ужгородської публічної бібліотеки Людмилі Ленарт передала волонтерка Лариса Ковач.

Людмила Ленарт розповіла про діяльність установи, присутні також переглянули презентацію.

Бібліотекарям побажали успіхів у благородній просвітницькій справі, а також, щоб  у читальних залах завжди було людно.